Yayın akışı

World of Tanks Xbox 360 betası başladı

1-World of Tanks

İlk olarak E3 fuarında duyurulan strateji oyunu World of Tanks‘ın Xbox 360 oyun konsolu için çıkacağı, hiç şüphesiz Xbox 360 kullanıcılarını sevindirmiştir. Bu gün ise daha güzel bir haberi sizlere veriyoruz, World of Tanks’ın Xbox 360 betası bu dün aktif oldu.

Wargaming sınırlı sayıda Xbox 360 betası için davetiye dağıttı, bu davetiyeler dün gece sahiplerine ulaştı ve kayıt olan kullanıcılar mücadelenin bir parçası oldu. Beta sadece 3 gün sürecek ve aşağıda belirtilen saatler içerinde oynanabilecek.

  • 15:00 PDT (18:00 EDT) den 21:00 PDT (24:00 EDT) e kadar Cuma, 28 Haziran 2013
  • 15:00 PDT (18:00 EDT) den 21:00 PDT (24:00 EDT) e kadar Cumartesi, 29 Haziran 2013
  • 15:00 PDT (18:00 EDT) den 21:00 PDT (24:00 EDT) e kadar Pazar, 30 Haziran 2013

Ve unutmamanız gereken bir şey daha, davetiye kodu alamadıysanız üzülmeyin, her hafta yeni oyunculara davetiye kodları ile betaya katılma şansı verilecektir.

World of Tanks’ın Xbox 360 betasına katılan oyuncular giriş yaptıktan sonra karşılarına çıkan hata ve buglarını Wargaming’in resmi sitesinde bulunan forumlar yardımıyla rapor edebilecekler.

Oyun Haberleri
Etiketler
Daha Fazla Göster

Murat Dinc

Bozuktus.com, sistemgereksinimleri.net, klavyer.com sitelerinin kurucusu, muratdinc.com'da kişisel blog yazarı, codex.muratdinc.com coder, seo.muratdinc.com'da SEO uzmanı.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. bu oyunun reklamlarını her yerde görüyordum sanırım büyük para yatırmışlar güzel oyuna benziyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı